Promoció dels foies gras Comtesse du Barry

A partir del 29 de juliol, Marquet llança una promoció dels foies gras Comtesse du Barry. Atès que la selecció és àmplia, ací teniu una formació accelerada.
Cardio and weight training in less than 5 minutes UltimeAthlète winstrol injection strength training.

Bloc o sencer? 
Un foie gras sencer no comporta manipulacions. Es composa d’un o dos lòbuls sencers de fetge. Un bloc de foie gras conté fetge emulsionat, garantint així un gust homogeni, que permet descobrir aquest plaer a bon preu.

Ànec o oca? 
Tasteu un foie gras d’oca i en captareu la finor, la delicadesa i l’elegància. La seva aparença és més rosada que la d’un un foie d’ànec. Aquest darrer s’afirma més bé en boca.

Com servir-lo? 
Sempre fresc, mai glaçat. Deixeu-li prendre l’aire uns 15 minuts abans de tallar-lo amb un ganivet sense serra, prèviament submergit en aigua calenta.

Amb quins vins acompanyar-lo?
No us fieu dels clixés, eviteu els vins massa dolços. Marquet us aconsella un vi d’Alsàcia, o d’Hongria o un Porto Vintage.

Tornem a la promoció en curs. Hi trobareu lots de 3 foies gras idèntics, amb descomptes de 25% en els altres foies individuals. Tot això deixarà de ser quan l’estoc s’esgoti! Una visita a cal Marquet s’imposa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *