Promoció dels foies gras Comtesse du Barry

Foie-gras-Comtesse-du-Barry-Marquet

A partir del 29 de juliol, Marquet llança una promoció dels foies gras Comtesse du Barry. Atès que la selecció és àmplia, ací teniu una formació accelerada.

Bloc o sencer? 
Un foie gras sencer no comporta manipulacions. Es composa d’un o dos lòbuls sencers de fetge. Un bloc de foie gras conté fetge emulsionat, garantint així un gust homogeni, que permet descobrir aquest plaer a bon preu.

Ànec o oca? 
Tasteu un foie gras d’oca i en captareu la finor, la delicadesa i l’elegància. La seva aparença és més rosada que la d’un un foie d’ànec. Aquest darrer s’afirma més bé en boca.

Com servir-lo? 
Sempre fresc, mai glaçat. Deixeu-li prendre l’aire uns 15 minuts abans de tallar-lo amb un ganivet sense serra, prèviament submergit en aigua calenta.

Amb quins vins acompanyar-lo?
No us fieu dels clixés, eviteu els vins massa dolços. Marquet us aconsella un vi d’Alsàcia, o d’Hongria o un Porto Vintage.

Tornem a la promoció en curs. Hi trobareu lots de 3 foies gras idèntics, amb descomptes de 25% en els altres foies individuals. Tot això deixarà de ser quan l’estoc s’esgoti! Una visita a cal Marquet s’imposa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *